Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Saffranspannacotta AIP
Måltid:
Dessert
Kök:
Autoimmun Paleo (AIP), LCHF, Mjölkfritt, Paleo
Servings:
2
portioner
Ingredients
1
msk
Vatten
1
tsk
Gelatinpulver
250
ml
Kokosmjölk
t.ex Garants
2
tsk
honung
0,5
krm
Vaniljpulver
0,25
g
Saffran (= ½ paket)
0,5-1
tsk
Pressad citronsaft
Tex hallon till servering
Instructions
Häll vattnet i en liten skål och strö över gelatinpulvret. Låt stå några minuter.
Häll kokosmjölk, honung, vaniljpulver och saffran i en kastrull.
Värm upp försiktigt under omrörning.
När blandningen är varm blanda i gelatinet och rör tills allt gelatin lösts upp.
Pressa lite citronsaft, och häll i kastrullen, börja med 0,5 tsk. Smaka av, ha i lite till men låt inte citronsmaken ta över...
Låt svalna lite grann och häll upp i glasskålar. Ställ in i kylen några timmar tills pannacottan stelnat.
Dekorera med bär innan servering.