Sätt ugnen på 200℃.
Blanda Magic Mix, kokossocker, kardemumma, bakpulver och salt i en bunke.
Smält smör/ghee. Vispa upp ägget och blanda i mandelmjölk och det smälta smöret/gheet i en bunke. Blanda i de torra ingredienserna i mjölk/äggblandningen med tex en gaffel till en deg. Knåda ihop degen med händerna på slutet.
Strö lite Magic Mix på bänken och knåda ihop degen lite grann. Kavla ut degen till en fyrkant ca 30x40 cm. Blanda ihop ingredienserna till fyllningen i en skål.
Bred på fyllningen och rulla ihop degen från kortsidan.
Skär 2-3 cm breda skivor av rullen och placera bullarna med snittytan uppåt på en plåt klädd med bakplåtspapper.
Vispa upp ett ägg och pensla bullarna med innan de ska in i ugnen.
Grädda ca 12-15 minuter. Om de får lite för mycket färg lägg folie över och låt grädda tiden ut.Låt svalna på plåten.