Gör en halv sats Lime och Lemoncurd enligt receptet här.
Baka tårtbotten enligt recept här och låt svalna.
Sätt in kokosmjölken i frysen och skål och visp i kylen i 1,5 timmar.
Läs här för instruktioner hur man bäst vispar kokosgrädde av kokosmjölk. Eller vispa kyld kokosgrädde direkt..
Ta fram hallonen och låt tina så att de går att mixa slätt. Tillsätt vaniljpulver och ställ in i kylen.
Dela tårtbotten i två delar.
Bred Lime/lemoncurd på den ena delen och hallonmix på den andra.
Lägg ihop bottnarna så curden och hallonen ligger mot varandra.
När kokosmjölken stått tillräckligt länge i frysen ta fram och vispa den tillsammans med vaniljpulvret i den kylda skålen med vispen.
Skiva jordgubbarna med kniv eller med äggdelare! Med äggdelaren får man snabbt jämntjocka skivor.
Bred på grädden över tårtbottnarna och dekorera med jordgubbsskivorna.
Förvara i kylen.