Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print Recipe
Grönsaksgryta
Måltid:
Main Course
Kök:
äggfritt, Autoimmun Paleo (AIP), Mjölkfritt, Paleo
Ingredients
300
g
Morötter (ca 3 st)
200
g
Vitkål, grovt strimlad
600
g
Butternut pumpa, i tärningar
300
g
Rotselleri, i stavar
90
g
Stjälkselleri (ca 2 st)
80
g
Färsk fänkål (en halv medelstor)
3
msk
Ingefära, finhackad. Ca 25g
4
st
Vitlöksklyftor, finhackad eller pressad
60
g
Gul lök, i bitar
40
g
Purjolök
2
msk
Kokosolja
2
tsk
Herbamare örtkrydda
1
tsk
Franska örter
40
g
Grönkål (4 rensade stora blad) i bitar
2
dl
Vatten
Instructions
Skala, hacka och tärna grönsakerna.
Bryn alltsammans i en gryta med kokosoljan.
Krydda med Herbamare och franska örter.
Låst sjuda 10-15 minuter.
Allra sist lägger du i grönkålen i någon minut och rör runt. Klart!