Sätt ugnen på 175 C och klä en plåt med bakplåtspapper.
Mixa ägg, vatten och olja med en stavmixer i en bunke.
Blanda i jäst, bakpulver, salt, ev. brödkryddor och sist Magic Mix i äggblandningen.
Blanda degen med en slickepott i snabba rörelser. Pudra över lite mer mjöl om det behövs för att deg inte ska fastna på fingrarna.
Forma degen till 5-6 lika stora delar. (5 st för lite större frallor)Rulla ut till längder, vik längderna på mitten, tvinna dem och snurra ihop till små knutar. Lägg frallorna på plåten med bakplåtspapper.(Du kan också bara göra runda bullar om du vill. De blir extra fina om du snittar dem efter att du penslat med ägg och strött över frön. Se bild i produktbeskrivningen ovanför) Pensla frallorna med uppvispat ägg och strö över lite vallmofrön. Grädda i ungefär 30 minuter tills de fått fin färg och låter ihåliga när du knackar på undersidan dem.Låt svalna innan du skär frallorna.