Sidan innehåller annonslänkar
Information kan man aldrig få för mycket av och det finns många fantastiska människor som delar med sig av sin kunskap. Därför vill vi också tipsa om andra ställen att hitta information och inspiration på!
FAKTA
Autoimmun Handbok (bokus) (adlibris) av Karl Hultén och Anna-Maria Norman
Mat & Symptomdagbok (bokus) (adlibris) av Karl Hultén och Anna-Maria Norman
Ät & och lev paleo (bokus) av Jonas Bergquist
Charmen med tarmen (bokus) (hos adlibris) av Giulia Enders
På engelska:
The Longevity Diet (bokus) (hos adlibris) av Valter Longo
Kokböcker AIP
Kokbok för sköldkörteln (bokus) (hos adlibris) av Karl Hultén och Cecilia Nisbet Nilsson
Autoimmun kokbok (bokus) (hos adlibris) av Karl Hultén och Cecilia Nisbet Nilsson
Den läkande maten (bokus) (hos adlibris) av Cecilia Nisbet Nilsson
Det autoimmuna köket (bokus) (hos adlibris) av Cecilia Nisbet Nilsson
Läkande dundermat (bokus) (hos adlibris) av Tina Haldorsson
Kokböcker Paleo
Paleo för nybörjare (bokus) (adlibris e-bok) av Elisabeth Lange
Mativation (bokus) (hos adlibris) av Annika Sjöö och Åsa Nyvall
Ren & Naturlig Mat (bokus) (hos adlibris)av Jenny & Magnus Andersson
ANTIINFLAMMATORISK KOST OCH IBS
Dessa är inte Paleoanpassade böcker, men har du koll på vad du vill och inte vill äta är dessa böcker fantastisk inspiration!
Food Pharmacy av Lina Nertby Aurell och Mia Clase
Food Pharmacy Kokboken av Lina Nertby Aurell och Mia Clase
Sju steg till ett friskare jag (utan gluten, mjölk och socker) av Nilla Gunnarsson
Mat som läker av Sanna Ehdin
Smoothies som läker av Sanna Ehdin
Lugn Mage med god mat av Sofia Antonsson
Happy Food av Niklas Ekstedt och Henrik Ennart
Hälsosmoothies av Eliq Maranik
Hälsobalansen av Rangan Chatterjee
BAKNING ETC
Böckerna från Nilla är fantastisk inspiration när man vill baka och laga mat glutenfritt. Dessa är inte paleo och innehåller många livsmedel vi inte använder idag, men som en övergång användes de flitigt och vi bläddrar gärna i dem för inspiration än idag!
Baka Glutenfritt av Nilla Gunnarsson
Laga Glutenfritt av Nilla Gunnarsson